VI SPONSRAR

Anette Björkman Bergström och hennes fantastiska Border Collie SE LCH Skärgårdslamms Okey!

Jag heter Anette och det här är min helt underbara border collie Skärgårdslamms Okey. Han är snart 8 år och vi tränar och tävlar väldigt mycket. Okey älskar sin matte och när jag valde honom, eller tjaaa, han valde mig för att vara riktigt ärlig, så uppstod äkta kärlek. Okey är en mjuk och fin kille och han älskar att mysa med alla. Så här i efterhand hade han nog passat väldigt bra som terapihund.

Vi har tränat och tävlat lydnad på elitnivå. Vi kom 2:a på distrikts mästerskapen 2015 och vi blev klubbmästare 2012. Vi vann Lag lydnad på distrikts mästerskapen 2016.

I aug 2016 startade vi även vår första rallylydnadstävling och är nu mera uppe i Mästerklass. 2016 Blev Okey årets nykomling i Rally på Nynäshamns Brukshundklubb. Vi blev distriktsmästare år 2017 och 2018. På SM i Lag 2018 kom vi 4:a, och på den individuella SM-tävlingen kom vi 9:a i finalen. Okey och jag har även kvalat till SM 2019 i Rallylydnad.

Vi är så tacksamma att Ulrika på Nosa In vill sponsra oss med det bästa foder FOURFRIENDS TORRFODER , kloklippning och sköna SPA-behandlingar. Stort tack till er!