OM NOSA IN

En solig måndag den 16:e juli 2012 stod Ullis nervöst och väntade på att klockan skulle slå 10:00 och hon för första gången skulle slå upp dörrarna till Nosa in. Tillståndet från kommunen hade dröjt på grund av sjukdom, så när klockan närmade sig öppning och samtalet fortfarande inte hade kommit var risken hög att dörrarna fick förbli stängda ett tag till. Men 09:58 kom så äntligen samtalet som var så efterlängtat. ”Nu är klockan 10 och du kan öppna upp dörrarna. Du är godkänd!”.

I butiken kunde man hitta allt från hundfoder och hundsängar, till koppel, leksaker och olika träningsredskap. Caféet erbjöd kaffe, bullar, kakor, mackor och massor av annat. Även fika för de fyrbenta kunde man hitta på menyn. På trimmet kunde man klippa klor och fixa frisyren på hundarna. Vissa kom även förbi och tänkte klippa sina egna frisyrer, men fick veta att trimmet endast var till för hundar och fick leta vidare efter ett människotrim istället!

Den 16:e juli 2013 firade Nosa In 1 år. Djurambulansen var på plats och pratade om sin verksamhet. Det bjöds även på kaffe och grillad korv. Besökarna var många och intresset för verksamheten stort.

 

Dagiset öppnade den 25 november 2014, och då fanns det plats för 16 hundar. Trycket var högt och alla platser blev fulla innan någon annons ens hann komma ut. Behovet för platser var fortfarande högt, och den 31:a maj 2016 utökade dagiset till 22 hundar och i samband med detta slutade man med caféet. Den 8:e november 2017 utökade man ytterligare till 28 hundar.

Den 2:a april 2020 flyttade Nosa-In till en ny lokal på Konsul Johnsons väg, vilket gjorde att man kunde ta emot ännu fler hundar. Från 123 kvadratmeter till hela 600 kvadratmeter resulterade i hela 55 hundplatser.

Idag är Nosa In främst ett dagis och trim men är fortfarande försäljare av bland annat hundfoder. Mer om dagiset, trimmet och butiken kan du läsa om under respektive flik.

 

Det är vi som jobbar här:

ULRIKA SAMUELSSON

ULRIKA SAMUELSSON

ÄGARE

Har gått hunddagisutbildning, där bland annat etologi, hundens hälsa, första hjälpen, problemhundskunskap, och massage och stretching ingår. Hon är även utbildad hundfrisör. Ullis har arbetat med hundar sedan 2009 och har en stor passion för arbetet, innan dess arbetade hon mycket med hästar och är även utbildad hästmassör.

JENNIFER SÄWSTRÖM

JENNIFER SÄWSTRÖM

ANSTÄLLD

Information kommer inom kort.

SARA LINDSTEN

SARA LINDSTEN

ANSTÄLLD

Information kommer inom kort.

REBECKA CARLSSON

REBECKA CARLSSON

ANSTÄLLD

Information kommer inom kort.

PETER LUNDBERG

PETER LUNDBERG

ANSTÄLLD

Information kommer inom kort.

TIFFANY GILLBERG

TIFFANY GILLBERG

ANSTÄLLD

Information kommer inom kort.